Benvinguts a Clínica Veterinària Quiros

contacte

A causa del Cov-19 establim una sèrie de mesures preventives per tal de lluitar contra aquesta malaltia:


  • Cal visitar amb cita prèvia.
  • Els animals només podran ser acompanyats per un humà.
  • No donarem pas a la clínica fins que la visita anterior ja hagi marxat.
  • Es prega als propietaris positius d’animals malalts que facin acompanyar aquest per una persona sana avisant-nos previament de la situación del propietari.
Discupleu les molèsties i bonasort!
Animales domésticos y coronavirus

Benvinguts a Clínica Veterinària Quiros

A la nostra clínica oferim tota mena de serveis personalitzats per atendre i satisfer les necessitats de les seves mascotes.
Disposem de sala d'espera, botiga especialitzada, consulta, laboratori propi, quiròfan i sala d'hospitalització.
Més de 15 anys al servei de l'animal de companyia a Lleida , on ens hem consolidat com un dels millors centres de la ciutat.

Veure més

Laboratori d'Anàlisi

Botiga d´Accessoris

Servei d'Urgències

Quiròfan

La nostra clínica situada al barri de la Bordeta, està equipada amb els més moderns equips de diagnòstic en radiología, analítica, ecografía, cardiología, oftalmología, anestèsia i cirurgia per proporcionar la millor atenció al seu animal de companyia i obtenir els resultats el més aviat possible

Ofertas

Durante el mes de febrero hacemos un 20% de descuento en el diagnóstico de enfermedades vectoriales (aquellas transmitidas por picadura de insectos y garrapatas).

Entre estas enfermedades se encuentran la Leishmaniosis, la Dirofilariosis (gusano del corazón) y las enfermedades causadas por picadura de garrapata (Anaplasmosis, enfermedad de Lyme y Ehrlichiosis).

Durante los meses de febrero y marzo hacemos un 15% de descuento en todas las esterilizaciones y castraciones, así como en los correspondientes análisis sanguíneos prequirúrgicos.

© 2022 Clínica Veterinària Quiros Tots els drets reservats
Produït per BeeDIGITAL