El Nostre Equip

El nostre equip de treball el formen diferents professionals especialitzats en diferents àrees relacionades amb la veterinària.

 Alexandre Corbella García: Llicenciat veterinari en el 1990 per la Universitat Autònoma de Barcelona. Com a soci de V3 Equip Veterinari vaig crear la secció de Petits Animals el 1992. Allà vaig romandre durant setze anys. Posteriorment vaig inaugurar la Clínica Veterinària
Quiros, el gener de 2007. Aquí desenvolupo la meva tasca professional com generalista incidint també en les àrees de la cirurgia general i la traumatologia. Com a tret diferencial tracto animals exòtics des de fa molts anys per la senzilla raó que m'agraden i és un nínxol professional buit a Ponent. Des de la infància practico l'alpinisme en totes les seves modalitats.

Xènia Domènech Domènech:Nascuda a Olot al 1997 i llicenciada en el doble Grau de Veterinària i Ciència i Producció Animal per la Universitat de Lleida al 2021. Des de llavors exerceix la seva professió com a veterinària a la Clínica Quiros, on segueix aprenent i formant-se dia rere dia. Entre les seves aficions destaquen la naturalesa i l’esport.

Anna Gonzalez Perramon: Graduada com a Tècnica Veterinària l’any 2019 a l’INS Mollerussa ha treballat tant amb petits com amb grans animals, incorporant-se a la Clínica Quiros l’any 2022. Interessada sobretot en la reproducció i la nutrició. Aprofita el seu temps lliure per muntar a cavall i fer turisme, entre d’altres.